Dagens politiske partier i Norge er del av en verdensomspennende næringslivspolitisk frimurermafia som har tilstjålet seg monopol på retten til å stille med lister under politiske valg. Slik er de alltid sikret både valgseier og mulighet til å forfatte og vedta lover som er til fordel for dem selv. Dette er praksis i alle globalistpolitisk kontrollerte land, inkludert Norge. Med disse lovene gir politikerne seg selv og deres internasjonale samarbeidspartnere frihet til å styre den norske forvaltningens mange departementer slik at forvaltningen ikke lenger arbeider til fordel for folket. De har privatisert landet vårt og registrert det i Brønnøysund under navnet STATEN AS NORGE, og fratatt deg retten til å få tilgang til din rettmessige andel av landets felleseide verdiressursers inntekter. I tillegg har privatiseringen medført at alt i Norge som tidligere var gratis nå er pålagt egenandeler, altså, skjult skatt på toppen av et skattetrykk som nærmest stjeler alle dine inntekter. Det eneste som kan endre dette, er at vi innfører ekte folkestyre med lokalt selvstyre overalt i Norge.

Norsk

Vaksinemandat er ikke det samme som en gyldig lov

Overalt i verden truer flere nasjoners landsvikende, ikke-folkevalgte næringslivspolitiske regjeringer og store deler av det offentlige og private næringsliv deres ansatte med tyranniske, ulovlige pålegg om at de "frivillig" må vaksinere seg, eller miste jobb og inntekt! Vær klar over at ingen politisk myndighet i noe land i verden, inkludert Norge, har rett til å pålegge levende mennesker å vaksinere seg!!!

Først stjal de landet vårt, og nå kvitter de seg med oss

Det nytter ikke å fortsette å sitte foran TV og nyte gammeldans og sport, jugedebatter og nyheter som aldri fortelle et eneste sant ord om det som virkelig skjer bak ryggen vår i Norge og utlandet. Du er nødt til å begynne å engasjere deg og protestere og forlange at disse landsforræderne arresteres og får sin straff i henhold til hver enkelts forbrytelser mot oss! For å skjønne alvoret i det som skjer nå, bør du lese denne artikkelen grundig flere ganger og dele den med alle du kjenner, også over email. Handler vi ikke nå, er vi så godt som døde. Til tross for at det nå ser veldig mørkt ut, har vi også hjelpemidler mot det politiske tyranniet. Disse hjelpemidlene heter international common law og UPU.